Fotograf:
Kylling.no
Kålruletter med kyllingkjøttdeig inneholder
64 Kalorier,
1 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kålruletter med kyllingkjøttdeig har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kålruletter med kyllingkjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kålruletter med kyllingkjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.75 | 463.97 | Kcal |
Protein | 4.47 | 32.53 | gram |
Karbohydrat | 1.33 | 9.68 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 3.13 | gram |
Fett | 4.41 | 32.10 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 15.21 | gram |
Salt | 0.82 | 5.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.96 | Kr 21.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 183 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort den grove midtstilken på kålbladene og bruk de peneste bladene. Forvell dem i 1-2 minutter i kokende vann. Ta dem opp og tørk dem.
Rør sammen kyllingkjøttdeig, ost, persille og krydre med muskat, salt og kvernet pepper. Legg en skje farse på hvert kålblad og pakk det rundt fyllet. Legg rulettene med skjøten ned i et stor kjele. Hell på kokende vann med buljongterning så det så vidt dekker, og la rulettene trekke ca. 20 minutter.
Sil av kokekraften til saus, kok den opp og visp inn maisennajevner. La sausen koke i 2-3 minutter. Tilsett eggeplomme og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sausen må ikke koke etter at eggeplommen er tilsatt.
Server kålrulettene med kokte rotgrønnsaker, vårløk, saus og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22044)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-23
Oppdatert dato:2006-05-23
Lesere:
5976 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift