Fotograf:
Kylling.no
Russisk kylling à la rype inneholder
98 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Russisk kylling à la rype har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Russisk kylling à la rype er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
6390 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Russisk kylling à la rype!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.76 | 499.46 | Kcal |
Protein | 10.48 | 53.54 | gram |
Karbohydrat | 2.06 | 10.52 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 2.96 | gram |
Fett | 4.81 | 24.57 | gram |
Mettet fett | 2.56 | 13.08 | gram |
Alkohol | 0.45 % | | | |
Salt | 0.21 | 1.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.15 | Kr 26.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 044 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bind opp kyllingen, gni den inn med salt og pepper. Legg kyllingen i en jerngryte og brun den i smør på alle sider. Hell eventuelt på vodka, tenn på og la flammen brenne ut. Ta opp kyllingen.
Rens og hakk løken. Del eventuelt store sopper. Brun løk og sopp, og legg kyllingen tilbake i gryten med brystsiden opp. Hell på buljong, tilsett einerbær og timian og la kyllingen surre under lokk til kjøttet er mørt og gjennomkokt, ca. 1 time. Hell på crème fraîche når det gjenstår ca. 15 minutter av tiden. Rør maisenna ut i litt vann og tilsett i sausen sammen med tyttebær. La sausen få koke et par minutter til den har tyknet. Skjær kyllingen i porsjonsstykker og server dem med saus, potetmos og rosenkål eller andre grønnsaker.
Alternativ:
Retten kan også lages med grillede kyllinglår. Beregn 4 kyllinglår, fres dem raskt i smør, flamber dem eventuelt og ta dem opp. Brun løk og sopp som beskrevet over, hell på kraft og crème fraîche og la det surre i 15 minutter. Jevn sausen med maisenna og tilsett tyttebær. Legg kyllinglårene i sausen og la dem bli gjennomvarme, ca. 15 minutter. Server med tilbehør som over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968281)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Russland
Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2002-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift