Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Mokka iskake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Mokka iskake



Mokka iskake inneholder 351 Kalorier, 30 g Karbo, 4 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Mokka iskake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Mokka iskake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stkeggehviter
175grsukker
50grhasselnøtter, finhakket
30grvalnøtter, finhakket

Sjokoladefyll:

200grkokesjokolade
5sssterk kaffe
5dlkremfløte
5sssukker
3stkeggeplommer
0,5dlappelsinjuice eller konjakk
2tsvaniljesukker

Pynt:

sjokoladebiter og physalis




Kalorier og næringsinnhold i Mokka iskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier351.304 563.39380.28Kcal
Protein4.1654.044.50gram
Karbohydrat29.63384.8932.07gram
Kostfiber1.3317.281.44gram
Fett23.72308.1225.68gram
Mettet fett12.35160.4313.37gram
Salt0.081.080.09gram
Pris på oppskriftenKr 5.96Kr 77.42Kr 6.45.-
Hele oppskriften veier1 299 totalt1 299 pr porsj108 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

En mektig god iskake som det er fint å forberede i god tid før jul.

Rund form, 22 cm i diameter. I stekeovnen: 150 ° C, 80 minutter.

Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og bland i de hakkede nøttene. Hell nøtte-massen i smurt form og stek den. Avkjøles på rist. Smelt sjokoladen forsiktig i kaffe i vannbad og avkjøl. Visp fløten til krem og rør i eggeplommer, sukker væske og vaniljesukker. Røe litt av kremen i den avkjølte sjokoladen og bland så i resten. Sett det hele til avkjøling i kjøleskapet. Legg nøttebunnen på et fat og sett ring rundt formen. Hell sjokoladefyllet over og dekk kaken med folie, sett den i fryseren minst 3-4 timer. Før servering tas kaken opp i god tid. La den helst stå et par timer i kjøleskap, det gir isen en fin konsistens. Pynt kaken rett før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 15982)
Kategori: Iskake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-19
Oppdatert dato:2003-10-19
Lesere: 2517 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.