Fotograf:
Frukt.no
Dette er virkelig en herlig dessert med multer som er store selskaper verdig, bl.a. til jul. Og det beste av alt; den kan tilberedes lenge i forveien. Oppskriften inneholder
343 Kalorier,
23 g Karbo,
4 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Multeparfait med nøttekrokan er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Multeparfait med nøttekrokan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 342.84 | 837.30 | Kcal |
Protein | 3.98 | 9.72 | gram |
Karbohydrat | 23.34 | 57.00 | gram |
Kostfiber | 2.39 | 5.84 | gram |
Fett | 25.42 | 62.08 | gram |
Mettet fett | 10.89 | 26.60 | gram |
Salt | 0.05 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.92 | Kr 26.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 977 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer og melis luftig. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og det revne sitronskallet i fløten og pisk til det tykner.
Bland kremfløten med egge-melisblandingen og multer (spar noen pene multer til pynt) og fordel blandingen i en springform eller i porsjonsformer.
Sett formene i fryseren.
Smelt sukker i en kjele og vend de hakkede nøttene i det smeltede sukkeret. Hell blandingen ut på pakepapir og la det bli kaldt og stivt.
Ta parfaiten ut av fryseren når den er helt stiv og frossen. (15 min. før servering). Pynt med multer, nøttekrokan og mynteblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 30703)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Innlagt dato:2013-12-05
Oppdatert dato:2013-12-05
Lesere:
5950 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift