Nordmarksuppe



Nordmarksuppe inneholder 66 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Nordmarksuppe har ingen allergener
Nordmarksuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4231 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgbeinfritt kjøtt av elg
4tykk(e) skive(r)bacon
250grskogssopp (flere sorter)
1stk storløk
1stkpurre
1tstimian
1dashsalt
hvit pepper
1literviltbuljong
0,5litertyttebærsaft
fløte




Næringsdeklarasjon for Nordmarksuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65.65538.72Kcal
Protein7.8464.34gram
Karbohydrat4.4436.43gram
Kostfiber0.756.15gram
Fett1.6713.70gram
Mettet fett0.534.35gram
Salt0.504.14gram
Pris på oppskriftenKr 10.76Kr 88.30Kroner
Hele oppskriften veier3 282 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo27,05 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del kjøttet i små terninger. Skjær baconet i strimler. Rens soppen og del den i store biter. Del løk og purre i ringer.

Brun smøret. Stek soppen, baconet, løken og purren og ta alt opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder. Hell på buljong og tyttebærsaft, smak til og la det putre under lokk en snau time. Tilsett løk, sopp, purre og bacon. La suppen trekke videre en stund. Pisk inn fløte og smak til igjen.

Suppen serveres på varme tallerkener med flatbrød og rørte tyttebær til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13879)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.