Nypesuppe fra Lyngen



Nypesuppe fra Lyngen inneholder 60 Kalorier, 7 g Karbo, 0 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Nypesuppe fra Lyngen har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nypesuppe fra Lyngen er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6472 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
5dltørkede eller friske nyper
2,5litervann
2sspotetmel
2dlsukker
3dltykk fløte




Næringsdeklarasjon for Nypesuppe fra Lyngen!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60.24247.89Kcal
Protein0.251.03gram
Karbohydrat6.7527.78gram
Kostfiber0.733.00gram
Fett3.4214.07gram
Mettet fett2.138.76gram
Salt0.010.03gram
Pris på oppskriftenKr 1.10Kr 4.53Kroner
Hele oppskriften veier3 292 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo44,82 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Nypene klyves og vispes om i kaldt vann til de blir rene. De tas opp, legges i nytt vann og kokes i 2 timer. Press den deretter gjennom en sikt og slå dem tilbake i kasserollen. Ha i sukkeret og kok opp.
Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Kok så i 2 minutter.

Fløten piskes til krem og serveres ved siden av suppen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14166)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-29
Oppdatert dato:2003-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.