Nypesuppe fra Lyngen inneholder
60 Kalorier,
7 g Karbo,
0 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Nypesuppe fra Lyngen har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nypesuppe fra Lyngen er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6472 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nypesuppe fra Lyngen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 60.24 | 247.89 | Kcal |
Protein | 0.25 | 1.03 | gram |
Karbohydrat | 6.75 | 27.78 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 3.00 | gram |
Fett | 3.42 | 14.07 | gram |
Mettet fett | 2.13 | 8.76 | gram |
Salt | 0.01 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.10 | Kr 4.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 292 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Nypene klyves og vispes om i kaldt vann til de blir rene. De tas opp, legges i nytt vann og kokes i 2 timer. Press den deretter gjennom en sikt og slå dem tilbake i kasserollen. Ha i sukkeret og kok opp.
Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Kok så i 2 minutter.
Fløten piskes til krem og serveres ved siden av suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14166)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-29
Oppdatert dato:2003-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.