Nypesuppe med rødvin inneholder
56 Kalorier,
9 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Nypesuppe med rødvin har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nypesuppe med rødvin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5589 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nypesuppe med rødvin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.04 | 195.86 | Kcal |
Protein | 0.42 | 1.47 | gram |
Karbohydrat | 9.38 | 32.78 | gram |
Kostfiber | 1.96 | 6.85 | gram |
Fett | 0.30 | 1.05 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.21 | gram |
Alkohol | 1.46 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.21 | Kr 11.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 097 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dersom man bruker tørkede nyper, må de bløtes. Friske nyper renses for stilk og blomst og vaskes godt. Ha dem i en kjele sammen med vann, rødvin og støtte kavringer. La dette koke under lokk til nypene er møre. Deretter moses alt gjennom en sikt.
Kok strimler av det gule skallet på sitronen sammen med litt kanel i en kjele for seg.
Ha den mosede nypesuppen tilbake i kjelen og tøm rosinene i. La suppen koke 6 minutter. Bland i sitron/kanelsaften.
Server suppen lunken med brunede loffterninger. En klatt fløtekrem smaker også godt til nypesuppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14187)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-29
Oppdatert dato:2003-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.