Fotograf:
Kylling.no
Old-fashioned cornbread dressing inneholder
153 Kalorier,
20 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Old-fashioned cornbread dressing har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Selleri, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Old-fashioned cornbread dressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5391 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Old-fashioned cornbread dressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.08 | 4 481.16 | Kcal |
Protein | 4.41 | 129.10 | gram |
Karbohydrat | 19.87 | 581.66 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 26.05 | gram |
Fett | 6.02 | 176.23 | gram |
Mettet fett | 2.40 | 70.26 | gram |
Salt | 1.07 | 31.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.95 | Kr 86.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 927 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(gammeldags maisbrødstuffing)
Bland mel, bakepulver, natron og salt i en stor bolle. Tilsett egg, skummet kulturmelk og baconfett. Rør alt sammen til en løs deig. Varm 1 1/2 liters brødform i stekeovnen i et par minutter. Smør formen og fyll den med deigen. Stek brødet ved 180 °C i 35 minutter, eller til det er svakt gyllent. Avkjøl og smuldre brødet i en stor bolle.
Skjær selleri i biter og finhakk løk, og fres det i smør til løken er blank. Tilsett i brødbitene sammen med resten av ingrediensene og bland alt godt. Ha blandingen i en smurt form. Stek ved 200 °C i 25-30 minutter, eller fyll maisbrødstuffingen i kalkunen under steking.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968258)
Kategori:
Dressing
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift