Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ovnsbakt sjøkreps med terte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ovnsbakt sjøkreps med terte



Ovnsbakt sjøkreps med terte inneholder 336 Kalorier, 10 g Karbo, 13 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt sjøkreps med terte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ovnsbakt sjøkreps med terte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stksjøkreps
kajennepepper
olivenolje

Terte:

1plate(r)butterdeig
10stkvalnøtter
100grmoden gorgonzola
1stkegg




Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sjøkreps med terte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier336.03234.92Kcal
Protein13.039.11gram
Karbohydrat9.986.98gram
Kostfiber1.441.01gram
Fett26.7918.73gram
Mettet fett11.898.31gram
Salt1.741.22gram
Pris på oppskriftenKr 13.38Kr 9.35Kroner
Hele oppskriften veier280 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsedelene med snittflaten opp i langpanne og pensle dem med litt olje. Dryss på litt kajennepepper. Stek dem på øverste rille i ovnen på 250 C i 6-8 minutter.

Kjevle butterdeigplaten ut til den er dobbelt så lang. Legg den på en stekeplate med bakepapir. Prikk den med en gaffel for å unngå at den hever seg. Pisk egget og pensle oppå butterdeigen. Stek den i ovn på 180 C i 12-15 minutter.

Hakk valnøttene, pakk inn i aluminiumsfolie og legg nøttene inn i ovnen de siste 5 minuttene av steketiden til butterdeigplaten.

La osten bli romtemperert mens butterdeigplaten kjølner. Skrap vekk eventuelle skorper på osten, og smør den på butterdeigplaten. Dryss de hakkede valnøttene over. Stek i ovn på 200 C i 1 minutt.

Skjær den i 4 eller 8 deler og server sammen med krepsen, gjerne med litt tomatsalat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7835)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2551 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.