Ovnsstekt squash og spinatkake inneholder
86 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt squash og spinatkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsstekt squash og spinatkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt squash og spinatkake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.08 | 333.94 | Kcal |
Protein | 5.73 | 22.23 | gram |
Karbohydrat | 9.61 | 37.28 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 2.91 | gram |
Fett | 2.58 | 10.01 | gram |
Mettet fett | 1.02 | 3.96 | gram |
Salt | 0.14 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.74 | Kr 18.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 552 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Prøv noe nytt og lettvint. Kombinasjonen av spinat og squash er nydelig.
Lag en klumpfri røre av mel, egg og skummet melk. Tilsett salt og pepper. La røren svelle i ca 30 minutter. Skyll og skjær squashen i skiver. Strø salt på og la squashen trekke i 10 minutter. Fjern stilkene på spinaten og skyll bladene godt. Damp spinaten i ett minutt og la den renne godt av seg. Skyll og tørk squashen.
Knus hvitløk. Bland alle ingrediensene forsiktig og hell røren i en godt smurt stor ildfast form. Strø revet parmesan over. Stek kaken i ca 30 minutter på nederste rille på 220 grader. Serveres med grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5183 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 820)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift