Paideig inneholder
362 Kalorier,
35 g Karbo,
4 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Paideig har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Paideig er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
15737 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Paideig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 361.57 | 1 179.62 | Kcal |
Protein | 4.26 | 13.90 | gram |
Karbohydrat | 35.03 | 114.29 | gram |
Kostfiber | 7.03 | 22.94 | gram |
Fett | 21.15 | 69.00 | gram |
Mettet fett | 13.45 | 43.88 | gram |
Salt | 0.70 | 2.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 17.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 326 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk sammen mel, salt og matfett til en grynete masse. Det går fort og lett i en food processor, men man kan også lage deigen for hånd.
Bland cottage cheese og lettrømme. Tilsett blandingen og litt vann. Arbeid alt sammen til en smidig, glatt deig.
Kjevl ut deigen mellom plastfolie eller trykk den ut i en form som er ca 24 cm i diameter. Man kan også bruke porsjonsformer. Sa holder deigen til ca 8 former. Prikk deigen.
Forstek paiskallet ved 225 C i 10-12 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5922)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.