Paideig



Paideig inneholder 352 Kalorier, 35 g Karbo, 4 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Paideig har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paideig er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlfin glutenfri melblanding
1krmsalt
75grsmør eller margarin
0,75dlCottage Cheese
0,25dllettrømme
Ca 1,5ssvann




Næringsdeklarasjon for Paideig!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier351.541 146.90Kcal
Protein4.3414.16gram
Karbohydrat35.07114.42gram
Kostfiber0.832.71gram
Fett21.3669.69gram
Mettet fett13.8045.02gram
Salt0.772.51gram
Pris på oppskriftenKr 5.38Kr 17.55Kroner
Hele oppskriften veier326 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk sammen mel, salt og matfett til en grynete masse. Det går fort og lett i en food processor, men man kan også lage deigen for hånd.

Bland cottage cheese og lettrømme. Tilsett blandingen og litt vann. Arbeid alt sammen til en smidig, glatt deig.

Kjevl ut deigen mellom plastfolie eller trykk den ut i en form som er ca 24 cm i diameter. Man kan også bruke porsjonsformer. Sa holder deigen til ca 8 former. Prikk deigen.

Forstek paiskallet ved 225 C i 10-12 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5922)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17
Lesere: 15060 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.