Paideig



Paideig inneholder 362 Kalorier, 35 g Karbo, 4 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Paideig har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paideig er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 15737 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlfin glutenfri melblanding
1krmsalt
75grsmør eller margarin
0,75dlCottage Cheese
0,25dllettrømme
Ca 1,5ssvann




Næringsdeklarasjon for Paideig!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier361.571 179.62Kcal
Protein4.2613.90gram
Karbohydrat35.03114.29gram
Kostfiber7.0322.94gram
Fett21.1569.00gram
Mettet fett13.4543.88gram
Salt0.702.29gram
Pris på oppskriftenKr 5.38Kr 17.55Kroner
Hele oppskriften veier326 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo38,75 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Hakk sammen mel, salt og matfett til en grynete masse. Det går fort og lett i en food processor, men man kan også lage deigen for hånd.

Bland cottage cheese og lettrømme. Tilsett blandingen og litt vann. Arbeid alt sammen til en smidig, glatt deig.

Kjevl ut deigen mellom plastfolie eller trykk den ut i en form som er ca 24 cm i diameter. Man kan også bruke porsjonsformer. Sa holder deigen til ca 8 former. Prikk deigen.

Forstek paiskallet ved 225 C i 10-12 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5922)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.