Parisersmørbrød





Parisersmørbrød inneholder 439 Kalorier, 25 g Karbo, 4 g Protein og 35 g Fett pr 100 gr
Parisersmørbrød har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Parisersmørbrød er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grsmør
200grhvetemel
4ssfløte
1sssukker
Litt sukker til kjevling

Fyll:

3dlkremfløte
1sssukker
0,5ssvaniljesukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Parisersmørbrød!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier439.353 183.09Kcal
Protein4.2530.79gram
Karbohydrat25.40184.02gram
Kostfiber0.946.81gram
Fett35.43256.69gram
Mettet fett22.90165.91gram
Salt0.322.30gram
Pris på oppskriftenKr 4.54Kr 32.89Kroner
Hele oppskriften veier725 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland smør, mel, sukker og fløte. Rør godt og kjevle den ut på bakebordet. Kjevl ganske tynt og stikk ut runde kaker. Kjevl dem ovale med en rutete kjevle. Stekes på plate i middels varm ovn.

Når de er ferdige legges de sammen 2 og 2 med pisket fløte mellom.
Sikt litt melis over før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967087)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten egg
Land: Frankrike
Innlagt dato:2002-04-05
Oppdatert dato:2002-04-05
Lesere: 3769 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brødpudding i festdrakt.Brødpudding i festdrakt.
Denne retten har 229,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.