Fotograf:Brodogkorn.no Tørre brødskiver kan bli født på ny! I denne oppskriften lager du pannekaker av brødrester som males opp til brødrasp.
Oppskriften inneholder 157 Kalorier, 16 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær brødskivene i mindre biter og ha dem i en kjøkkenmaskin. Kjør til brødet er som fint brødrasp.
Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med melk, sukker og kardemomme.
Tilsett brødrasp og bland godt. Røren vil bli ganske tykk.
Stek små pannekaker i flere omganger i en middels varm stekepanne med smør. Hold dem gjerne varme ved å legge dem i en kjele med lokk etter steking. Kjelen skal ikke stå på varme.
Server pannekakene av brødrester med ditt favoritttilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35615)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2020-12-31
Oppdatert dato:2020-12-31