Pasta hjemmelagd glutenfri



Pasta hjemmelagd glutenfri inneholder 291 Kalorier, 39 g Karbo, 3 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Pasta hjemmelagd glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pasta hjemmelagd glutenfri er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4dlsemper fin mix
0,5dlolivenolje
1stkegg
1dlvann
1sspofiber
1krmsalt




Næringsdeklarasjon for Pasta hjemmelagd glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier290.75283.07Kcal
Protein3.133.05gram
Karbohydrat38.7537.73gram
Kostfiber2.262.20gram
Fett13.1912.84gram
Mettet fett2.282.22gram
Salt0.450.44gram
Pris på oppskriftenKr 4.05Kr 3.94Kroner
Hele oppskriften veier389 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen, men spar litt mel til utbaking. Kjevle ut tynt og trins ut strimler.
La de tørke i 6-8 timer. Kokes så i lettsaltet vann.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3325)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 4188 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.