Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn inneholder
106 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3132 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.17 | 735.23 | Kcal |
Protein | 7.75 | 53.67 | gram |
Karbohydrat | 9.61 | 66.55 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 13.23 | gram |
Fett | 3.26 | 22.58 | gram |
Mettet fett | 1.48 | 10.25 | gram |
Alkohol | 0.51 % | | | |
Salt | 0.23 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.94 | Kr 54.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 770 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss brystene med salt og pepper. Brun dem i smør og olje på en sauterpanne og ta dem opp. Hell marsala, hønsebuljong og fløte på pannen og la det surre ca. 5. min.
Ha brystene i sausen og la dem surre ferdig under lokk i ca. 10 min. Smak sausen til med salt og pepper (sausen kan evt. jevnes med litt maisstivelse) Skjær purrene akkurat over på langs og damp dem møre i lettsaltet vann et par min.
Server perlehønebrystene på en purrebunn sammen med pasta og saus og et dryss timian over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27793)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-26
Oppdatert dato:2010-10-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift