Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn



Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn inneholder 106 Kalorier, 10 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3132 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetperlehønebryst
salt og pepper
1dashsmør og olje
1dltørr Marsala
2dlhønsebuljong
1dlkremfløte
Ca 6stkpurrer, små
2pakkepasta, frisk
frisk timian




Næringsdeklarasjon for Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.17735.23Kcal
Protein7.7553.67gram
Karbohydrat9.6166.55gram
Kostfiber1.9113.23gram
Fett3.2622.58gram
Mettet fett1.4810.25gram
Alkohol0.51 %
Salt0.231.56gram
Pris på oppskriftenKr 7.94Kr 54.98Kroner
Hele oppskriften veier2 770 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo36,2 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Dryss brystene med salt og pepper. Brun dem i smør og olje på en sauterpanne og ta dem opp. Hell marsala, hønsebuljong og fløte på pannen og la det surre ca. 5. min.
Ha brystene i sausen og la dem surre ferdig under lokk i ca. 10 min. Smak sausen til med salt og pepper (sausen kan evt. jevnes med litt maisstivelse) Skjær purrene akkurat over på langs og damp dem møre i lettsaltet vann et par min.
Server perlehønebrystene på en purrebunn sammen med pasta og saus og et dryss timian over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27793)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-26
Oppdatert dato:2010-10-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 257,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.