Fotograf:Dansukker
Persikomarmelade med hvitvin og vanilje inneholder 157 Kalorier, 37 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Persikomarmelade med hvitvin og vanilje har ingen allergener
Persikomarmelade med hvitvin og vanilje er: Vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 1493 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Persikomarmelade med hvitvin og vanilje med ingrediensene over!
1. Skåld og ta skallet av persikofruktene. Ta ut kjernen. Skjær dem i små biter.
2. Bland fruktbitene med vin og sukker i en kasserolle. Kok opp under opprøring til det begynner å boble. La det koke kraftig i 3 minutter.
3. Ta kasserollen bort fra platen. Skum godt. Rør i vaniljesukkeret. La stå i 15 minutter.
4. Hell over på varme, godt rengjorte glass. Sett på lokket. Oppbevares kaldt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33297)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-09-19
Oppdatert dato:2017-09-19