Fotograf:Dansukker Vi elsker kiwi, og denne frukten er dessuten fin å lage syltetøy av! Server det søt-syrlige kiwisyltetøyet som tilbehør til vaniljeis, eller hvorfor ikke som er godt tilbehør til ostefatet?
Oppskriften inneholder 181 Kalorier, 43 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skrell kiwien og kutt i biter.
Ha kiwiene i en kasserolle sammen med presset sitronsaft og syltesukker.
La koke i 7–8 minutter. Skum av.
Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar mørkt og kjølig
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35375)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-08-04
Oppdatert dato:2020-08-04