Piggvar Bagatelle inneholder
194 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Piggvar Bagatelle har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Piggvar Bagatelle er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
10859 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Piggvar Bagatelle!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 193.92 | 508.80 | Kcal |
Protein | 11.37 | 29.83 | gram |
Karbohydrat | 1.29 | 3.38 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 0.24 | gram |
Fett | 15.90 | 41.72 | gram |
Mettet fett | 9.36 | 24.56 | gram |
Salt | 0.97 | 2.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.97 | Kr 44.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 050 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,66 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La deg inspirere av verdensmesteren i kokkekunst, Terje Næss, og inviter til hans menyforslag. I 1999 vant han Bocuse d'Or i Lyon.
Terje Ness ble verdensmester i kokkekunst i det prestisjetunge mesterskapet Bocuse d'Or i Lyon i 1999.
Da var han var kjøkkensjef på restaurant Bagatelle i Oslo og gikk i god lære hos mesteren selv, Eivind Hellstrøm. I dag driver han den nyåpnede restauranten Oro som ligger sentralt i Oslo.
Førde-gutten Terje har vært deltager på det norske kokkelandslaget. Han har i alle år hatt mat og matkunst som sin store lidenskap. Ikke rart at han gikk helt til topps i matkunstens Mekka, Lyon, for 2 år siden.
Stek fisken jevnt brun i meierismør i stekepanne. La fisken stå ved svak varme med lokk på til den er gjennomstekt.
Bland soya, brunet meierismør, hvitløk, sjalottløk, sitronsaft og urter i foodprocessor og kjør det jevnt. Varm opp sausen i en kjele og tilsett mer hakkede urter. Smak sausen til med salt og pepper.
Fordel fisk, kamskjell og grønnsaker på fire tallerkner og hell over saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17762)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-19
Oppdatert dato:2004-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.