Piggvar Bagatelle



Piggvar Bagatelle inneholder 194 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Piggvar Bagatelle har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Piggvar Bagatelle er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)piggvar på ben, eller annen fast fisk
Salt og hvit pepper

Saus:

4sssoya
12ssusaltet meierismør, brunet
1feddhvitløk
Ca 2,5stksjalottløk
1sssitronsaft
Frisk kjørvel
Salt og pepper

Tilbehør:

Kamskjell
Steinsopp
Smørstekt gulrot og fennikel (eller gulrot)
Smørdampet asparges eller grønne bønner


Annonse



Næringsdeklarasjon for Piggvar Bagatelle!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier193.66508.12Kcal
Protein11.2929.62gram
Karbohydrat1.293.38gram
Kostfiber0.120.31gram
Fett15.9041.72gram
Mettet fett9.6025.19gram
Salt0.962.53gram
Pris på oppskriftenKr 16.97Kr 44.53Kroner
Hele oppskriften veier1 050 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La deg inspirere av verdensmesteren i kokkekunst, Terje Næss, og inviter til hans menyforslag. I 1999 vant han Bocuse d'Or i Lyon.

Terje Ness ble verdensmester i kokkekunst i det prestisjetunge mesterskapet Bocuse d'Or i Lyon i 1999. Da var han var kjøkkensjef på restaurant Bagatelle i Oslo og gikk i god lære hos mesteren selv, Eivind Hellstrøm. I dag driver han den nyåpnede restauranten Oro som ligger sentralt i Oslo.

Førde-gutten Terje har vært deltager på det norske kokkelandslaget. Han har i alle år hatt mat og matkunst som sin store lidenskap. Ikke rart at han gikk helt til topps i matkunstens Mekka, Lyon, for 2 år siden.

Stek fisken jevnt brun i meierismør i stekepanne. La fisken stå ved svak varme med lokk på til den er gjennomstekt.

Bland soya, brunet meierismør, hvitløk, sjalottløk, sitronsaft og urter i foodprocessor og kjør det jevnt. Varm opp sausen i en kjele og tilsett mer hakkede urter. Smak sausen til med salt og pepper.

Fordel fisk, kamskjell og grønnsaker på fire tallerkner og hell over saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17762)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-19
Oppdatert dato:2004-05-19
Lesere: 8497 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.