Pistasjiskrem inneholder
201 Kalorier,
17 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pistasjiskrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pistasjiskrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3522 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pistasjiskrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 201.43 | 1 208.58 | Kcal |
Protein | 5.00 | 30.00 | gram |
Karbohydrat | 16.81 | 100.86 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 7.50 | gram |
Fett | 12.41 | 74.46 | gram |
Mettet fett | 4.99 | 29.94 | gram |
Salt | 0.21 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.97 | Kr 23.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 400 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg nøttene i bløt i litt av melken. Kok opp resten og la det småkoke til mengden er halvert. Rør av og til for å løse opp snerken.
Grovmal de oppbløtte nøttene, hold av noen til pynt, og ha dem i melken sammen med sukkeret. La småkoke i 10 minutter, rør hele tiden. Ta av platen og avkjøl. Sett i kjøleskap. Når massen er helt kald, ha i fløten og pisk til det blir luftig.
Ha i isformer og sett i fryser til isen er fast. Hvelves og pyntes med pistasjnøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8719)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift