Pistasjiskrem





Pistasjiskrem inneholder 203 Kalorier, 17 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Pistasjiskrem har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pistasjiskrem er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grpistasjenøtter, usaltede
1,5literhelmelk
300grsukker
3dlkremfløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pistasjiskrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202.621 215.72Kcal
Protein5.0130.06gram
Karbohydrat16.81100.86gram
Kostfiber1.247.44gram
Fett12.5475.24gram
Mettet fett5.2431.44gram
Salt0.211.25gram
Pris på oppskriftenKr 3.97Kr 23.82Kroner
Hele oppskriften veier2 400 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg nøttene i bløt i litt av melken. Kok opp resten og la det småkoke til mengden er halvert. Rør av og til for å løse opp snerken.

Grovmal de oppbløtte nøttene, hold av noen til pynt, og ha dem i melken sammen med sukkeret. La småkoke i 10 minutter, rør hele tiden. Ta av platen og avkjøl. Sett i kjøleskap. Når massen er helt kald, ha i fløten og pisk til det blir luftig.

Ha i isformer og sett i fryser til isen er fast. Hvelves og pyntes med pistasjnøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8719)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere: 2724 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.