Fotograf:Dansukker Bruk årets plommeavling til en hjemmelaget plommemarmelade! Plommesyltetøyet smaker fortreffelig både på brødskiven og som fyll i rullekaker.
Oppskriften inneholder 166 Kalorier, 38 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skåld plommene, og fjern skallet og steinen. Bland plommer, syltesukker og kanelstenger i en kasserolle og kok i 3–4 minutter under omrøring.
Ta ut kanelstengene og skum godt av. Miks marmeladen godt, men la det være igjen litt biter.
Smak til med rom og kok videre i 2 minutter.
Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35378)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-08-04
Oppdatert dato:2020-08-04
Lesere: 464 totalt.