Pølsesuppe med grønnsaker inneholder
80 Kalorier,
5 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Pølsesuppe med grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsesuppe med grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11608 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsesuppe med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.85 | 622.18 | Kcal |
Protein | 1.94 | 15.12 | gram |
Karbohydrat | 5.49 | 42.78 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 10.52 | gram |
Fett | 5.27 | 41.06 | gram |
Mettet fett | 2.62 | 20.41 | gram |
Salt | 0.87 | 6.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.51 | Kr 19.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 117 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell potetene og kålrabien og skjær dem i terninger. Skjær purreløken i ringer.
Smelt smøret i en kasserolle, legg i grønnsakene og potetene og damp det hele under omrøring. Strø melet over og spe med varm buljong. Rør forsiktig hele tiden. Kok opp. Ha i salt og pepper. La suppen småkoke under lokk i 15 minutter. Legg pølsene i suppen og la dem trekke til de er gjennomvarme. Pisk rømmen og eggeplommene sammen og rør blandingen i suppen, som varmes opp til kokepunktet.
Suppen skal serveres med en gang den er ferdig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14206)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-29
Oppdatert dato:2003-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift