Fotograf:
Kylling.no
Pølsetusenbein inneholder
200 Kalorier,
21 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pølsetusenbein har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsetusenbein er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7146 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsetusenbein!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.66 | 499.15 | Kcal |
Protein | 10.38 | 25.95 | gram |
Karbohydrat | 20.86 | 52.15 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 4.50 | gram |
Fett | 7.90 | 19.75 | gram |
Mettet fett | 2.20 | 5.50 | gram |
Salt | 1.40 | 3.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.32 | Kr 10.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 000 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag deigen og la den heve til omtrent dobbel størrelse. Del deigen i to. Kjevle først det ene emnet til en lang og smal leiv, ca. 3 mm tykk. Legg leiven over på et bakebrett dekket med bakepapir. Skjær et snitt i pølsene for at de ikke skal sprekke så lett. Fordel dem over deigen. Kjevle resten av deigen og legg den over pølsene. Trill en liten ball av overflødig deig og sett på som et hode til pølsetusenbeinet. Følehorn kan man lage av kapers med stilk eller en pølsebit som det er skåret et kryss i toppen på. Skjær en munn i deigen med en kniv og bruk hele pepperkorn til øyne. Pensle tusenbeinet med sammenvispet egg og stek midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Del tusenbeinet mellom hver pølse, så kan man spise som pølse i brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968383)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift