| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 204.22 | 549.10 | Kcal |
| Protein | 7.74 | 20.81 | gram |
| Karbohydrat | 24.58 | 66.09 | gram |
| Kostfiber | 1.92 | 5.16 | gram |
| Fett | 7.90 | 21.24 | gram |
| Mettet fett | 0.37 | 0.99 | gram |
| Salt | 1.28 | 3.45 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.57 | Kr 20.35 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 151 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 48,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Slangepølser.
Snadderpølser i filodeig.
Pølse i butterdeig.
Julering.
Grov bratwurst.
Gratinerte pølser med aubergine.
Grateng med vossakorv og rosenkål.
Falukorv à la Barman.
Pølseform med brokkoli.
Medistermiddag.
Pølse i potetform.
Pølsegrateng.
Gratinerte pølser.
Pølsegrateng med grønnsaker.
Pølsetusenbein.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.