| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 210.19 | 1 045.43 | Kcal |
| Protein | 8.94 | 44.47 | gram |
| Karbohydrat | 24.20 | 120.36 | gram |
| Kostfiber | 1.87 | 9.30 | gram |
| Fett | 8.21 | 40.83 | gram |
| Mettet fett | 4.24 | 21.09 | gram |
| Salt | 1.06 | 5.29 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.19 | Kr 25.81 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 995 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 46,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Falukorv à la Barman.
Pølse i potetform.
Grateng med vossakorv og rosenkål.
Gratinerte pølser i brød.
Pølseform med brokkoli.
Baconring.
Italiensk pølseform.
Butterdeigsnipper.
Pølseform for de minste.
Pølsefocaccia.
Pølseform med purre.
Grov bratwurst.
Pastagrateng med røkte kjøttpølser.
Slangepølser.
Gratinerte pølser.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.