Fotograf:
Gilde
Falukorv à la Barman inneholder
139 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Falukorv à la Barman har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Falukorv à la Barman er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
13817 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Falukorv à la Barman!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.66 | 767.62 | Kcal |
Protein | 4.98 | 27.57 | gram |
Karbohydrat | 8.45 | 46.78 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 6.92 | gram |
Fett | 9.16 | 50.71 | gram |
Mettet fett | 3.32 | 18.38 | gram |
Salt | 0.46 | 2.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 26.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 214 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Still stekeovnen på 225 grader. Hele falukorven skjæres i skiver nesten gjennom, den skal henge sammen i bunnen. Falukorven legges i ildfast form. Børst potetene og skjær i båter, sett båtene med skallet ned i formen. Stek i oven i ca 20 minutter, eller til potetene er møre.
Skrell rødløken og skjær i skiver. Skjær tomatene i skiver. Bland olje, persille og sennep i en skål, legg i tomater og oliven og la marinere 30- 60 min.
Hell marinaden over de ferdig stekte potetene i formen og bland godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24666)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-02-23
Oppdatert dato:2008-02-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift