| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 294.73 | 2 114.69 | Kcal |
| Protein | 7.53 | 54.03 | gram |
| Karbohydrat | 39.24 | 281.55 | gram |
| Kostfiber | 3.20 | 22.96 | gram |
| Fett | 11.25 | 80.72 | gram |
| Mettet fett | 3.19 | 22.89 | gram |
| Salt | 3.29 | 23.60 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 3.78 | Kr 27.12 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 435 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 53,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Baconring.
Grateng med vossakorv og rosenkål.
Italiensk pølseform.
Makaroniform med pølser.
Medistermiddag.
Pastagrateng med røkte kjøttpølser.
Pølse i potetform.
Pølsetusenbein.
Pølseform for de minste.
Pølse i butterdeig.
Pølsehorn 4.
Butterdeigsnipper.
Snadderpølser i filodeig.
Falukorv à la Barman.
Julering.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.