Fotograf:
Matprat.no
Hva med en liten forsmak av julen i en travel førjulstid? Her har du en rask og enkel grateng med litt julesmak. Oppskriften inneholder
178 Kalorier,
13 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grateng med vossakorv og rosenkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5429 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grateng med vossakorv og rosenkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 178.48 | 870.09 | Kcal |
Protein | 6.96 | 33.93 | gram |
Karbohydrat | 12.69 | 61.86 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 7.85 | gram |
Fett | 10.74 | 52.36 | gram |
Mettet fett | 4.84 | 23.60 | gram |
Salt | 0.55 | 2.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.36 | Kr 31.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 950 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Ta av skinnet på vossakorven og del skjær den i små terninger.
2. Rens og del rosenkålen i to, og kok i lettsaltet vann i ca. 4 minutter.
3. Skrell og finhakk løken. Stek løken i en kjele sammen med vossakorven. Ha i rosenkål og fløte. La det koke opp.
4. Rør inn halvparten av osten. Hell blandingen over i en ildfast form. Strø over resten av osten. Stekes på 250 ºC i 10 minutter i øverste del av stekeovnen.
Serveres med ris og/ eller salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27189)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-02
Oppdatert dato:2013-12-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift