| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 316.34 | 469.76 | Kcal |
| Protein | 13.53 | 20.09 | gram |
| Karbohydrat | 8.54 | 12.68 | gram |
| Kostfiber | 0.45 | 0.67 | gram |
| Fett | 25.24 | 37.48 | gram |
| Mettet fett | 7.00 | 10.40 | gram |
| Salt | 0.63 | 0.93 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 16.31 | Kr 24.22 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 594 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 10,79 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Slangepølser.
Pølseform med brokkoli.
Butterdeigsnipper.
Baconring.
Snadderpølser i filodeig.
Gratinerte pølser i brød.
Makaroniform med pølser.
Julering.
Gratinerte pølser.
Pølse i potetform.
Italiensk pølseform.
Pølsetusenbein.
Medistermiddag.
Grov bratwurst.
Pølseform for de minste.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.