Polsk honninggjærkake



Polsk honninggjærkake inneholder 269 Kalorier, 53 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Polsk honninggjærkake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Polsk honninggjærkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4482 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grgjær,
100grbrunt sukker,
5ssmelk,
250grhvetemel
4stkegg
1tskanel,
0,5tsmalt nellik,
1knivsoddmuskat,
300grhonning




Kalorier og næringsinnhold i Polsk honninggjærkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier269.012 640.36188.60Kcal
Protein6.7666.354.74gram
Karbohydrat52.90519.2237.09gram
Kostfiber1.9118.751.34gram
Fett2.9528.952.07gram
Mettet fett0.787.660.55gram
Salt0.111.070.08gram
Pris på oppskriftenKr 5.09Kr 49.96Kr 3.57.-
Hele oppskriften veier982 totalt982 pr porsj70 pr stk gram
Energiprosent fra karbo78,65 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

Rør gjæren ut i 2 ts brunt sukker og 5 ss lunken melk. La det stå i 15 minutter i romtempratur.

Melet siktes i en bolle. Ha i sukker og krydder. Rør i gjæren, eggene og den varme honningen. Rør godt. Hell deigen i en formkakeform (eller liten langpanne) som er dekket med bakepapir. Heves og stekes ved 175-180 grader i 60 - 75 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20012)
Kategori: Gjærbakst
Land: Polen
Innlagt dato:2005-08-24
Oppdatert dato:2005-08-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.