Polsk honninggjærkake inneholder
269 Kalorier,
53 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Polsk honninggjærkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Polsk honninggjærkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4482 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Polsk honninggjærkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 269.01 | 2 640.36 | 188.60 | Kcal |
Protein | 6.76 | 66.35 | 4.74 | gram |
Karbohydrat | 52.90 | 519.22 | 37.09 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 18.75 | 1.34 | gram |
Fett | 2.95 | 28.95 | 2.07 | gram |
Mettet fett | 0.78 | 7.66 | 0.55 | gram |
Salt | 0.11 | 1.07 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.09 | Kr 49.96 | Kr 3.57 | .- |
Hele oppskriften veier | 982 totalt | 982 pr porsj | 70 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
stykker
Rør gjæren ut i 2 ts brunt sukker og 5 ss lunken melk. La det stå i 15 minutter i romtempratur.
Melet siktes i en bolle. Ha i sukker og krydder. Rør i gjæren, eggene og den varme honningen. Rør godt. Hell deigen i en formkakeform (eller liten langpanne) som er dekket med bakepapir. Heves og stekes ved 175-180 grader i 60 - 75 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20012)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Polen
Innlagt dato:2005-08-24
Oppdatert dato:2005-08-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.