Polsk honninggjærkake





Polsk honninggjærkake inneholder 268 Kalorier, 53 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Polsk honninggjærkake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Polsk honninggjærkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grgjær,
100grbrunt sukker,
5ssmelk,
250grhvetemel
4stkegg
1tskanel,
0,5tsmalt nellik,
1knivsoddmuskat,
300grhonning


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Polsk honninggjærkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier267.672 627.21187.66Kcal
Protein6.5864.584.61gram
Karbohydrat52.90519.2237.09gram
Kostfiber1.5114.821.06gram
Fett2.9729.152.08gram
Mettet fett0.797.750.55gram
Salt0.111.080.08gram
Pris på oppskriftenKr 5.09Kr 49.96Kr 3.57.-
Hele oppskriften veier982 totalt982 pr porsj70 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

Rør gjæren ut i 2 ts brunt sukker og 5 ss lunken melk. La det stå i 15 minutter i romtempratur.

Melet siktes i en bolle. Ha i sukker og krydder. Rør i gjæren, eggene og den varme honningen. Rør godt. Hell deigen i en formkakeform (eller liten langpanne) som er dekket med bakepapir. Heves og stekes ved 175-180 grader i 60 - 75 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20012)
Kategori: Gjærbakst
Land: Polen
Innlagt dato:2005-08-24
Oppdatert dato:2005-08-24
Lesere: 3532 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.