Fotograf:Knut Pettersen Portvingele er utrolig passende til stekt kjøtt. Litt søtt og kraftig smak. Det finnes og en enkel versjon med bare gelating og vin. Oppskriften forutsetter at du har konsentrert kjøttkraft. Bruk gjerne dobbel mengde portvin. Dette er en eldre oppskrift med mer kjøttsmak og ikke så søt.
Oppskriften inneholder 38 Kalorier, 3 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Bruk klar og fin kraft. Kok denne opp sammen med portvin, sukker og sitronsaft. Bland inn gelatin som er oppbløtt i vann. La geleen stivne i en bolle. Snu den ut av bollen når den er stiv.
Skjær geleen i pene skiver og server den som garnityr til steik eller kaldt kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 9574)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2018-12-01