Fotograf:Knut Pettersen En enkel versjon av portvingele. Man kan og la vinen trekke litt først slik at den blir mer konsentrert.
Men når det er sagt så lager løiten en god portvinsgele.
Dette er den typen som er søt og minner om gele av frukt og bær. Bildet er av gele på en svinefilet
Oppskriften inneholder 210 Kalorier, 30 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Bløtlegg først gelatinen i litt kaldt vann. Varm opp vinen til ca 70 grader. Løs opp og rør ut gelatinen i vinen sammen med sukkeret. Evt kan litt vann tilsettes, Rør forsiktig til den er helt jevn. La den kjøles litt ned og så helles på glass. Settes kaldt til den skal brukes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 34445)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2018-11-23
Oppdatert dato:2018-11-23