Potetflatbrød fra Sogndal inneholder
189 Kalorier,
36 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Potetflatbrød fra Sogndal har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetflatbrød fra Sogndal er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7120 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetflatbrød fra Sogndal!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.52 | 8 860.44 | Kcal |
Protein | 6.43 | 302.21 | gram |
Karbohydrat | 35.78 | 1 681.66 | gram |
Kostfiber | 4.89 | 229.83 | gram |
Fett | 1.10 | 51.70 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 12.69 | gram |
Salt | 0.02 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.39 | Kr 65.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 700 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal potetene varme. Kna inn melk og sammalt hvete. La det stå til neste dag.
Kna i resten av melken og melet. Bak ut og stek på middels varme.
Dette flatbrødet kan man bløte og bruke til kling.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13316)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Flatbrød
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift