Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Potetterrine med selleri og sjalottløk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Potetterrine med selleri og sjalottløk



Potetterrine med selleri og sjalottløk inneholder 59 Kalorier, 7 g Karbo, 3 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Potetterrine med selleri og sjalottløk har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Potetterrine med selleri og sjalottløk er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
3stkbakepoteter, skrellet
0,5stkskrelllet selleri
150grricotta eller fløteost
3kvist(er)frisk salvie
12stkSjalottløk
litt olivenolje
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Potetterrine med selleri og sjalottløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59.18248.69Kcal
Protein2.8311.89gram
Karbohydrat7.0629.67gram
Kostfiber1.988.32gram
Fett1.747.31gram
Mettet fett1.024.29gram
Salt0.050.22gram
Pris på oppskriftenKr 6.91Kr 29.04Kroner
Hele oppskriften veier1 261 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv poteter og selleri fint. Ha det i en skål og vend med ricotta eller fløteost. Smak til med salt og pepper. Kle en passende form med bakepapir og pensle med olje. Fyll formen og bank den lett så fyllet kommer i alle hjørner. Legg salvie over og dekk med voks papir. Sett formen i en varm ovn, 185 grader i 50 minutter.
Ta den ut og la den kjøle ned før servering.
Skjær roten av sjalottløkene og sett dem i et ildfast fat med en bund av grovt salt.
Bak løkene i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter. Servér til skiver av den gode potetterrine.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21726)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-31
Oppdatert dato:2006-03-31
Lesere: 4744 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.