Purre i eggestand inneholder
61 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Purre i eggestand har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Purre i eggestand er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3768 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Purre i eggestand!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 60.69 | 171.26 | Kcal |
Protein | 4.70 | 13.26 | gram |
Karbohydrat | 3.09 | 8.72 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 4.71 | gram |
Fett | 2.91 | 8.21 | gram |
Mettet fett | 1.02 | 2.88 | gram |
Salt | 0.73 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.18 | Kr 8.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 129 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,36 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skjær purren i ca. 10 cm. lange kubber som kokes knapt møre i lettsaltet vann. La dem renne godt av og legg dem så over i smurt ildfast form. Pisk melk, egg og salt lett sammen og hell blandingen over purrekubbene. Dryss over reven ost. Inn i ovn - i vannbad - temperatur ca. 125oC til eggestanden har stivnet. Tilbehør: Gjærbakst og smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 481)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-19
Oppdatert dato:2002-07-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift