Fotograf:
Frukt.no
Fin og frisk purre koker vi forsiktig og serverer dem rykende varme med en enkel hollandaisesaus som forrett. Oppskriften inneholder
78 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Purre med enkel hollandaise er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4153 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Purre med enkel hollandaise!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.66 | 183.28 | Kcal |
Protein | 2.11 | 4.98 | gram |
Karbohydrat | 3.30 | 7.79 | gram |
Kostfiber | 2.72 | 6.42 | gram |
Fett | 5.62 | 13.26 | gram |
Mettet fett | 3.07 | 7.25 | gram |
Salt | 0.07 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.53 | Kr 8.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 944 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens purrene og del hver av dem i tre like kubber. Kok kubbene knapt møre i lettsaltet vann, ca. 5 minutter.
Visp sammen eggeplommene, sett bollen i vannbad og vis til det tykner. Visp inn det smeltede smøret mens det fortsatt er varmt. Visp kraftig så sausen tykner. Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og rør inn estragon.
La purrekubbene renne godt av, anrett dem på varme tallerkener og hell sausen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27796)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-11-02
Oppdatert dato:2010-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift