Rabarbrapai inneholder
245 Kalorier,
32 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Rabarbrapai har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrapai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9282 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrapai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.93 | 1 591.43 | 198.93 | Kcal |
Protein | 2.45 | 15.92 | 1.99 | gram |
Karbohydrat | 32.27 | 209.67 | 26.21 | gram |
Kostfiber | 4.92 | 31.97 | 4.00 | gram |
Fett | 10.69 | 69.46 | 8.68 | gram |
Mettet fett | 6.79 | 44.12 | 5.51 | gram |
Salt | 0.37 | 2.43 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.94 | Kr 38.60 | Kr 4.82 | .- |
Hele oppskriften veier | 650 totalt | 650 pr porsj | 81 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Hakk sammen mel, salt og matfett til en grynete masse. Det går fort og lett i en food processor, men man kan også lage deigen for hånd.
Bland cottage cheese og lettrømme. Tilsett blandingen og litt vann. Arbeid alt sammen til en smidig, glatt deig.
Kjevl ut deigen mellom plastfolie eller trykk den ut i en form som er ca 24 cm i diameter. Man kan også bruke porsjonsformer. Sa holder deigen til ca 8 former. Prikk deigen.
Forstek paiskallet ved 225 C i 10-12 minutter.
Skjær rabarbrastilkene i biter og legg dem i en plastpose eller skål. Tilsett sukker og potetmel. Rist slik at det blandes godt. Fordel det hele jevnt utover paiskallet. Stek ved 225 C i ca 30 minutter. Dekk kantene med folie hvis de ser ut til å bli svidd.
Server med vaniljesaus, is eller pisket krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5928)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.