Rabarbrapai



Rabarbrapai inneholder 245 Kalorier, 32 g Karbo, 2 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Rabarbrapai har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rabarbrapai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 9282 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlfin glutenfri melblanding
1krmsalt
75grsmør eller margarin
0,75dlCottage Cheese
0,25dllettrømme
Ca 1,5ssvann

Fyll:

Ca 4,5stang(stenger)rabarbra
Ca 1,25dlråsukker eller farin
1sspotetmel




Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrapai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier244.931 591.43198.93Kcal
Protein2.4515.921.99gram
Karbohydrat32.27209.6726.21gram
Kostfiber4.9231.974.00gram
Fett10.6969.468.68gram
Mettet fett6.7944.125.51gram
Salt0.372.430.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.94Kr 38.60Kr 4.82.-
Hele oppskriften veier650 totalt650 pr porsj81 pr stk gram
Energiprosent fra karbo52,7 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Hakk sammen mel, salt og matfett til en grynete masse. Det går fort og lett i en food processor, men man kan også lage deigen for hånd.

Bland cottage cheese og lettrømme. Tilsett blandingen og litt vann. Arbeid alt sammen til en smidig, glatt deig.

Kjevl ut deigen mellom plastfolie eller trykk den ut i en form som er ca 24 cm i diameter. Man kan også bruke porsjonsformer. Sa holder deigen til ca 8 former. Prikk deigen.

Forstek paiskallet ved 225 C i 10-12 minutter.

Skjær rabarbrastilkene i biter og legg dem i en plastpose eller skål. Tilsett sukker og potetmel. Rist slik at det blandes godt. Fordel det hele jevnt utover paiskallet. Stek ved 225 C i ca 30 minutter. Dekk kantene med folie hvis de ser ut til å bli svidd.

Server med vaniljesaus, is eller pisket krem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5928)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.