Raspeballer glutenfrie





Raspeballer glutenfrie inneholder 153 Kalorier, 32 g Karbo, 3 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Raspeballer glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sesam, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Raspeballer glutenfrie er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5dlTORO Glutenfri grov melblanding
1dlTORO Glutenfr ilys melblanding
1pose(r)TORO Potetmos (inneholder tørrmelk)
0,5tsTORO Buljong
0,5tssalt
2,5dlkaldt vann


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Raspeballer glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier153.25701.5070.15Kcal
Protein2.6312.041.20gram
Karbohydrat31.71145.1514.52gram
Kostfiber3.1314.331.43gram
Fett1.074.900.49gram
Mettet fett0.241.100.11gram
Salt1.607.330.73gram
Pris på oppskriftenKr 2.98Kr 13.64Kr 1.36.-
Hele oppskriften veier458 totalt458 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 baller

1.Bland det tørre og tilsett vannet under god omrøring.
2.La svelle i 10 min.
3.Form til raspeballer (helst med fuktige hender eller spiseskje).
4.La raspeballene trekke 30 min. i kokende kraft eller vann tilsatt salt (ca. 2 ts pr. liter).

Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 942)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Lesere: 21233 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.