1 reinsdyr hjerne
1 ss sukker
1 ts salt
1/2 ts hornsalt
1 ss melk
ca 2 dl hvetemel
Fremgangsmåte:
Rens og skyll hjernen. Arbeid den til en jevn masse. Bland inn sukker, salt, hornsalt og melk. Tilsett mel til en løs deig. Mengden mel avhenger av størrelsen. Lag tynne kaker på 15 cm i diameter. Stek på stekepanne ved svak varme til de har pen farge.
Server med smør og brukes som lefser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 3745)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Norge Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2003-03-23
Oppdatert dato:2003-03-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.