Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Risengrynsgrøt 3 inneholder
60 Kalorier,
10 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Risengrynsgrøt 3 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Risengrynsgrøt 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10644 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Risengrynsgrøt 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.79 | 154.81 | Kcal |
Protein | 3.01 | 7.79 | gram |
Karbohydrat | 10.29 | 26.64 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 0.26 | gram |
Fett | 0.71 | 1.84 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 1.04 | gram |
Salt | 0.29 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.09 | Kr 2.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 554 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet og rør i gryna. Rør til det koker og kok under lokk til vannet er trekt inn. Spe med melk og kok grøten ferdig. Samlet koketid er ca 1 time. Smak til med salt. Risengrynsgrøt kan også brukes som undergrøt under rømmegrøt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14062)
Kategori:
Grøt
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-26
Oppdatert dato:2003-05-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift