Riskake fra Sørlandet inneholder
113 Kalorier,
11 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Riskake fra Sørlandet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Riskake fra Sørlandet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12164 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Riskake fra Sørlandet med ingrediensene over!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|
| Kalorier | 113.20 | 4 313.85 | 1 078.46 | Kcal |
| Protein | 2.59 | 98.70 | 24.68 | gram |
| Karbohydrat | 11.26 | 429.10 | 107.27 | gram |
| Kostfiber | 0.19 | 7.24 | 1.81 | gram |
| Fett | 6.38 | 243.13 | 60.78 | gram |
| Mettet fett | 3.86 | 147.10 | 36.77 | gram |
| Salt | 0.14 | 5.42 | 1.35 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.93 | Kr 73.55 | Kr 18.39 | .- |
| Hele oppskriften veier | 3 811 totalt | 3 811 pr porsj | 953 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 39,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
kaker
Lag risgrøt av væsken og grøtris. Se mengde på pakken.
Rør inn alt det andre.
Smør 4 former og fordel røren.
Stek i ca 1 time ved 225 grader.
Avkjøles over natten og hvelves.
Skjær i skiver og spis med gaffel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2809)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift