Fotograf:
Arve Karlstøm, AK Foto.
Røde makroner med sjokoladebrikke og Sarah Bernard inneholder
327 Kalorier,
34 g Karbo,
3 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Røde makroner med sjokoladebrikke og Sarah Bernard har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røde makroner med sjokoladebrikke og Sarah Bernard er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5063 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røde makroner med sjokoladebrikke og Sarah Bernard!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 327.15 | 3 536.16 | Kcal |
Protein | 3.18 | 34.37 | gram |
Karbohydrat | 34.07 | 368.26 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 6.05 | gram |
Fett | 19.67 | 212.61 | gram |
Mettet fett | 12.34 | 133.38 | gram |
Salt | 0.11 | 1.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.23 | Kr 67.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 081 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggehvitten til løst skum, ha i sukkeret litt etter
litt og pisk det til skinnende halvstiv marengs. Bland
inn mandel, melis blandingen litt etter litt. Eventuelt
farge.
Sprøyt ut i ønsket størrelse og stek på 140 grader i
ca 25 minutter.
Krem
Kok fløte med vaniljestang, hell det over sjokoladen
og pisk godt sammen. La kremen stå ett døgn på kjøl
før den piskes opp som en krem. Sprøyt den på makronene
og sett sammen med sjokoladebrikken inni.
Temperer mørk sjokolade som er skåret i firkanter
inni makronen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Cathrine Nilsen og Siri Irene Belling
(Intern: 29836)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-28
Oppdatert dato:2012-10-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift