Bruk en tykkbunnet kjele og kok forsiktig opp smør, Sukrin, Tagatesse,
kremfløte og vaniljepulver. La det småkoke i 25 minutter over svak varme.
Ta kjelen av platen. Brekk sjokoladen i biter og rør dem inn i karamellmassen
litt etter litt til all sjokoladen er smeltet.
Ha massen i små silikonformer eller i en plastfoliebelagt større form og la det
stå i fryseboks til fudgen er helt stiv. Dersom du har massen i små silikonformer,
må bitene fryses skikkelig før de presses ut av formene. Fudge frosset
i en stor form deles opp i fine biter med en varm kniv.
Oppbevaring: Oppbevares i fryseboks og tas ut i litt tid før servering.
Du unngår kondens på konfekten ved å tine dem i en boks i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 29921)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt Diett/allergi:
Diabetes mat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05