Fotograf:Mari Svenningsen Røkt elg med solbærrømme er en lekker liten aperitiff, forrett eller kveldskos. Potetlompe er norsk tradisjonsbakst som fort får et litt mer moderne preg når vi pensler med egg og sprøsteker den. Knasende godt, og spennende smaker sammen med røkt elgkjøtt og solbær.
1. Del lomper i 6-8 snipper med en skarp kniv. Pensle dem med sammenvispet egg og dryss over hakkede hasselnøtter.
2. Stek snippene på 200 °C i 12-15 minutter til de er sprø og harde. Smak til rømme med solbærsyltetøy.
3. Legg tynne skiver av røkt elgkjøtt og litt solbærrømme på hver lompesnipp. Nyt!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 27582)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-10-09
Oppdatert dato:2017-10-09