Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Røkt farsert rødtunge med drue saus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Røkt farsert rødtunge med drue saus



Røkt farsert rødtunge med drue saus inneholder 87 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Røkt farsert rødtunge med drue saus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Røkt farsert rødtunge med drue saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
12stk filetrødtunge

Farse

200grlaks eller hvitfisk
0,25literkaffefløte
2stkegg
dill

Saus

1kgblå druer
3dlrødvin
1stkløk




Næringsdeklarasjon for Røkt farsert rødtunge med drue saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.22702.31Kcal
Protein8.4768.20gram
Karbohydrat4.3234.79gram
Kostfiber0.443.54gram
Fett3.1725.53gram
Mettet fett0.967.73gram
Alkohol0.95 %
Salt0.120.96gram
Pris på oppskriftenKr 9.23Kr 74.32Kroner
Hele oppskriften veier3 221 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Saus:
Druene renses for stein og kokes med løk og rødvin i 15 min., deretter blendes og siktes.

Farsen:
Fisken hakkes og røres med salt og pepper, fløten tilsettes litt etter litt. Deretter tilsettes eggene og dillen (hakket).Farsen smørres på rødtungefileten og rulles mot halen.

Røkingen:
Filetene røkes i en røkeovn til de er ferdige. Følg bruksanvisningen.
Serveres med spinat og asparges

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21644)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-19
Oppdatert dato:2006-03-19
Lesere: 3180 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.