Rognpostei



Rognpostei inneholder 118 Kalorier, 0 g Karbo, 13 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Rognpostei har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rognpostei er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 9205 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,7kgtorskerogn
1litervann
2tssalt
100grsmør
2,5dlfløte
2tsrøksyre Fås på apotek.Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
salt og pepper
Finhakket løk etter smak




Næringsdeklarasjon for Rognpostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117.543 601.43Kcal
Protein13.07400.46gram
Karbohydrat0.257.66gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett7.14218.77gram
Mettet fett3.88118.88gram
Salt0.6319.34gram
Pris på oppskriftenKr 7.87Kr 241.14Kroner
Hele oppskriften veier3 064 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo0,85 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet med salt. Skyll rognen og pakk den inn i aluminumsfolie. Legg den i det kokende vannet, og la den trekke til den er kokt. Ta den opp og tørk den.
Rens den og gni den ut til den er jevn. Rør smøret inn godt. Rør så inn fløte, hakket løk og røyksyre. Smak til med salt og pepper. Vær litt forsiktig med røksyren.
Oppbevares kaldt Kan og fryses

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3361)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-10
Oppdatert dato:2003-02-10


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.