Rognpostei inneholder
118 Kalorier,
0 g Karbo,
13 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rognpostei har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rognpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9205 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rognpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.54 | 3 601.43 | Kcal |
Protein | 13.07 | 400.46 | gram |
Karbohydrat | 0.25 | 7.66 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 7.14 | 218.77 | gram |
Mettet fett | 3.88 | 118.88 | gram |
Salt | 0.63 | 19.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.87 | Kr 241.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 064 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet med salt. Skyll rognen og pakk den inn i aluminumsfolie. Legg den i det kokende vannet, og la den trekke til den er kokt. Ta den opp og tørk den.
Rens den og gni den ut til den er jevn. Rør smøret inn godt. Rør så inn fløte, hakket løk og røyksyre. Smak til med salt og pepper. Vær litt forsiktig med røksyren.
Oppbevares kaldt Kan og fryses
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3361)
Tilberedningstid:
90 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-10
Oppdatert dato:2003-02-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.