Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rugkjeks oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Rugkjeks



Rugkjeks inneholder 305 Kalorier, 37 g Karbo, 6 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Rugkjeks har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rugkjeks er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
100grMargarin
3dlsammalt rug, fin eller grov
3dlrugmel
2tsbakepulver
2krmsalt
2tsanis eller karve
1,5dlmelk




Kalorier og næringsinnhold i Rugkjeks med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier305.141 776.5335.53Kcal
Protein5.6933.130.66gram
Karbohydrat36.59213.034.26gram
Kostfiber7.0841.220.82gram
Fett13.5478.831.58gram
Mettet fett2.8416.530.33gram
Salt1.126.520.13gram
Pris på oppskriftenKr 2.43Kr 14.15Kr 0.28.-
Hele oppskriften veier582 totalt582 pr porsj12 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 50 kjeks

(ca 50 stk.)

Smelt fettet og avkjøl det. Legg alt mel, bakepulver, salt og eventuelt støtt krydder i en bolle. Tilsett melken og fettet. Arbeid alt til en deig. Kjevl den ut på bakebord drysset med mel. Det går lettest om man kjevler halvparten av deigen om gangen.

Kjevl først med glatt kjevle, deretter med rutekjevle, eller prikk deigen tett med en gaffel.

Stikk ut runde kjeks på ca 7-8 cm i diameter eller skjær ut firkanter. Legg kjeksene på smurte plater, ikke på bakepapir. Stek dem midt i ovnen ved 200 C i ca 8 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13280)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kjeks
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Lesere: 3784 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.