Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rulade med sjokolademousse oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Rulade med sjokolademousse



Rulade med sjokolademousse inneholder 344 Kalorier, 31 g Karbo, 5 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Rulade med sjokolademousse har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rulade med sjokolademousse er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Ruladedeig:

2stkegg
100grsukker
25grhvetemel
25grpotetmel
0,5tsbakepulver

Sjokolademousse:

100grsjokolade
0,5tskaffepulver
1ssvann
Ca 2,75dlkremfløte
1stkeggeplomme




Kalorier og næringsinnhold i Rulade med sjokolademousse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier343.592 295.63191.30Kcal
Protein4.9633.142.76gram
Karbohydrat30.61204.5117.04gram
Kostfiber0.624.140.35gram
Fett22.23148.5312.38gram
Mettet fett13.2588.537.38gram
Salt0.241.590.13gram
Pris på oppskriftenKr 5.60Kr 37.42Kr 3.12.-
Hele oppskriften veier668 totalt668 pr porsj56 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Deigen:
Her pisker du først eggehvitene veldig stive, oppi blandes eggeplommer skiftevis med sukkeret, og det hele piskes kraftigt sammen. Til sist siktes de to slags mel med bakepulveret i, og deigen røre nå lett sammen og fordeles i en liten langpanne, ca 30 x 40 cm, foret med velsmurt foliepapir. Bakes på nederste rille ved 240 grader i 8-10 min. Vendes ut på sukkerstrøet papir, og foliepapir fjernes. Nå legger du et hardt vridd opp tøystykke over den varme kake, og herover den varme langpanne. Dette nedkjøles, så kan du senere enkelt rulle kaken uten at den knekker.

Fyllet:
Sjokoladen smeltes for svak varme i en tykkbunnet gryte sammen med den den utrørte pulverkaffe; dette røres til en jevn masse uten varme, og så røres eggeplommen i. Til sist, stadig mens sjokolademoussen er litt lunk, tilsettes fløten, som kun er pisket til en tykk krem, ikke helt stiv. Pisk ikke mer, bland kun lett, og sett moussen kaldt. Så er den enkel å smør ut på den kalde rulade, som nå rulles sammen på langs, først en fast kant, og omkring denne rulles kaken sammen. Legges på sammenføyningen i papiret, kaldt, og er akkurat til å skjære i skiver. Ruladen kan fryses.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 25140)
Kategori: Rullekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-16
Oppdatert dato:2008-06-16
Lesere: 2947 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso.Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espres.
Denne retten har 356,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.