Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso



Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso inneholder 357 Kalorier, 21 g Karbo, 8 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
100grhasselnøtter, ristet og malt
50grhvetemel
1tsbakepulver
25grkakao
4stk storegg
75grsukker (pluss 1 ss)

Krem:

150grmørk sjokolade (70%)
Ca 2,5ssespresso eller sterk kaffe
3stkeggeplommer
50grsukker
3dlfløte
2ssmelis




Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier356.653 921.01326.75Kcal
Protein7.6083.556.96gram
Karbohydrat21.16232.6319.39gram
Kostfiber3.0433.422.79gram
Fett26.17287.7123.98gram
Mettet fett11.59127.4210.62gram
Salt0.272.950.25gram
Pris på oppskriftenKr 7.36Kr 80.92Kr 6.74.-
Hele oppskriften veier1 099 totalt1 099 pr porsj92 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12

Forvarm ovnen til 190 °C.
Gjør klar et stekebrett med bakepapir og pensle det med litt smeltet smør. Dryss på litt sukker og fjern overskuddet.
Sikt mel, bakepulver og kakao og tilsett drøyt halvparten av de malte hasselnøttene. Pisk stiv eggedosis av egg og sukker og vend forsiktig inn melblandingen med en slikkepott. Hell røra forsiktig over på bakepapiret og jevn den ut, uten at den faller sammen.
Stek midt i ovnen i ca 10-12 minutter. Avkjøl i ett minutt. Dryss resten av de malte nøttene og 1 ss sukker på bunnen, dekk med et bakepapir og hvelv bunnen ved hjelp av et ekstra stekebrett. Fjern bakepapiret. Avkjøl helt.

Krem: smelt sjokoladen i kaffen over vannbad og avkjøl den litt
Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Pisk kremen i en annen bolle. Bland eggedosis og smeltet sjokolade, tilsett kremen og bland forsiktig. Spre kremen jevnt utover kakebunnen og bruk bakepapiret til hjelp for å rulle kaken sammen. Dryss over melis og skjær i skiver på skrå. Server gjerne frisk frukt ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25311)
Kategori: Rullekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-29
Oppdatert dato:2008-11-29
Lesere: 2948 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espresso.Sjokoladerullekake med hasselnøtter og espres.
Denne retten har 356,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.