Rumbrød inneholder
420 Kalorier,
41 g Karbo,
5 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Rumbrød har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rumbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6556 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rumbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 419.88 | 28 557.38 | Kcal |
Protein | 5.39 | 366.59 | gram |
Karbohydrat | 41.44 | 2 818.47 | gram |
Kostfiber | 2.88 | 195.88 | gram |
Fett | 25.20 | 1 713.93 | gram |
Mettet fett | 10.09 | 686.25 | gram |
Salt | 0.10 | 6.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.61 | Kr 245.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 801 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre smør og smult i
krydder, sukker og
kveitemjøl. Ha i egga. Gøym
att 1 kopp av sukkeret og 800
gr kveitemjøl til breimjøl.Kna
rømme, mjølk og Skjåkmjøl
til deig.Kna båe deigane
saman og la den stå til kjøling
til neste dag. Kjevle ut. Bruk
rumbrødbotn og trinse. Ikkje
for varm takke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ottadalen Mølle
(Intern: 17987)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-08
Oppdatert dato:2004-06-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.