Rumbrød



Rumbrød inneholder 420 Kalorier, 41 g Karbo, 5 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr
Rumbrød har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rumbrød er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6556 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgsmult
0,5kgMargarin
3stkegg
2sshjortetakksalt
3sskardemomme
4kopp(er)sukker
1,8kghvetemel
1literrømme, søt
2kopp(er)melk
1kgSkjåkmjøl




Næringsdeklarasjon for Rumbrød!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier419.8828 557.38Kcal
Protein5.39366.59gram
Karbohydrat41.442 818.47gram
Kostfiber2.88195.88gram
Fett25.201 713.93gram
Mettet fett10.09686.25gram
Salt0.106.55gram
Pris på oppskriftenKr 3.61Kr 245.53Kroner
Hele oppskriften veier6 801 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo39,47 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smuldre smør og smult i krydder, sukker og kveitemjøl. Ha i egga. Gøym att 1 kopp av sukkeret og 800 gr kveitemjøl til breimjøl.Kna rømme, mjølk og Skjåkmjøl til deig.Kna båe deigane saman og la den stå til kjøling til neste dag. Kjevle ut. Bruk rumbrødbotn og trinse. Ikkje for varm takke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17987)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-08
Oppdatert dato:2004-06-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.