Fotograf:
Mat.no
Russekake inneholder
160 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Russekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Russekake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4364 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Russekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 159.57 | 1 609.07 | 80.45 | Kcal |
Protein | 5.86 | 59.09 | 2.95 | gram |
Karbohydrat | 26.44 | 266.62 | 13.33 | gram |
Kostfiber | 0.38 | 3.83 | 0.19 | gram |
Fett | 3.29 | 33.18 | 1.66 | gram |
Mettet fett | 1.35 | 13.61 | 0.68 | gram |
Salt | 0.26 | 2.64 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 29.34 | Kr 1.47 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 008 totalt | 1 008 pr porsj | 50 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Langpanne, 30 x 40 cm
I stekeovnen: 175 grader C ca. 15 minutter
Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig. Smør formen og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i formen og stek kaken. Hvelv den på et kjøkken håndkle og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Smør syltetøyet jevnt over kaken og rull den sammen fra langsiden.
Lag fromasjen:
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker og visp litt til. Bland i yoghurt. Klem vannet fra gelatinen, hell det varme vannet over og rør til gelatinen er smeltet. Rør den forsiktig i yoghurtkremen. Skjær ruladen i skiver og legg disse rundt kanten i formen. Hell i fromasjen og la den stivne i kjøleskapet. Dypp formen litt i varmt vann og hvelv desserten på fat. Fyll hullet i midten med kirsebær eller jordbær. Server resten av ruladen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968557)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift