Russekake



Russekake oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Russekake inneholder 160 Kalorier, 26 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Russekake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Russekake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4364 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Rullekake:

2stkegg
2stkeggeplommer
90grsukker
90grhvetemel
1tsbakepulver
Ca 1,5dlsyltetøy

Fromasj:

6plate(r)gelatin
2stkeggehviter
90grsukker
5dlfruktyoghurt, kirsebær eller jordbær




Kalorier og næringsinnhold i Russekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier159.571 609.0780.45Kcal
Protein5.8659.092.95gram
Karbohydrat26.44266.6213.33gram
Kostfiber0.383.830.19gram
Fett3.2933.181.66gram
Mettet fett1.3513.610.68gram
Salt0.262.640.13gram
Pris på oppskriftenKr 2.91Kr 29.34Kr 1.47.-
Hele oppskriften veier1 008 totalt1 008 pr porsj50 pr stk gram
Energiprosent fra karbo66,27 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Langpanne, 30 x 40 cm
I stekeovnen: 175 grader C ca. 15 minutter

Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig. Smør formen og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i formen og stek kaken. Hvelv den på et kjøkken håndkle og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Smør syltetøyet jevnt over kaken og rull den sammen fra langsiden.

Lag fromasjen:
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker og visp litt til. Bland i yoghurt. Klem vannet fra gelatinen, hell det varme vannet over og rør til gelatinen er smeltet. Rør den forsiktig i yoghurtkremen. Skjær ruladen i skiver og legg disse rundt kanten i formen. Hell i fromasjen og la den stivne i kjøleskapet. Dypp formen litt i varmt vann og hvelv desserten på fat. Fyll hullet i midten med kirsebær eller jordbær. Server resten av ruladen ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 2118968557)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Russekake.Russekake.
Denne retten har 159,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Yoghurtkake a la Charlotte Russe.Yoghurtkake a la Charlotte Russe.
Denne retten har 186,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.